RENOVATION – GREY LYNN

Our clients purchased their ideal Villa in Grey Lynn, Auckland. It was almost exactly what they had been searching for, but was still in need of some improvements, and expansion for their young family.

The house backed onto a very large section surrounded by lovely privacy trees, however the space was not being utilised to its full potential.

To improve their backyard the solution was to create an indoor/outdoor living space from the house. To achieve this, we opened up the back of the house and installed large windows and bi-fold glass doors. This new rear entrance flowed out onto a beautiful hardwood timber deck with an automated aluminium louvre with a concrete patio.

Extensive architectural landscaping and retaining walls were built up to create terraced steps on the new pool and garden level.

These changes were a dramatic improvement, and the new outdoor living space became the heart of the home. Our clients were thrilled with the additions, and felt it doubled the size of the properties usable space.

Recent Work Portfolio

NEW BUILD – HOBSONVILLE

NEW BUILD – TE ATATU

TOWNHOUSE – HOBSONVILLE

OUR PARTNERS